Vilken film har skrämt er mest?

Jag lovade mig själv att aldrig någonsin mer se Mulholland Drive efter att ha sett den första gången. Gubben bakom containern skrämde mig nästan till månen.

Annars vill jag minnas att min upplevelse av The Grudge på bio inte var den bästa. Kan ha berott på att det satt en helskum typ bredvid mig i salongen. Han reagerade inte på någonting i filmen, och jag var övertygad om att han skulle döda mig där i biomörkret. Fast jag ska inte skylla på honom. Själva filmen skrämde mig också såklart. Läskiga ungar är det värsta som finns.

Vilken film har skrämt er mest?

Kommentarer
Postat av: emma

jag kommer inte ihåg om det var dead silence eller black christmas, men av någon av dom två höll jag på att svimma i min pjkväns säng, så han vart liak rädd han bara för att jag höll på att svimma för jag var så rädd:P

2008-01-02 @ 14:50:46
URL: http://emmariah.blogg.se
Postat av: Cineast

Svar: Aldrig hört talas om någon av de två. Nya filmer?

2008-01-02 @ 15:17:42
URL: http://www.cineast.blogg.se/
Postat av: Karin

Filmfantast som jag är så skäms jag över det faktum att jag inte har sett "När lammen tystnar". Jag började att titta på den, mitt i natten på Halloween, när jag var ca 15. Mina föräldrar var bortresta och min syster jobbade natt så jag var helt ensam. Då såg jag scenen där Sir Hopkins gör sin "slurp, slurp, slurp"-grej och jag slängde fjärkontrollen i golvet, tog telefonen och lade mig under täcket. Jag var antagligen fegare än vad jag annars skulle medge.

2008-01-02 @ 22:14:33
URL: http://rockskadan.blogg.se
Postat av: Cineast

Svar: Haha, du får se till att se den med sällskap. Den är bra! Men det har du nog hört redan.

2008-01-02 @ 22:32:03
URL: http://www.cineast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0