Oturen drabbade Terry Gilliam igen.

Som bekant gick Heath Ledger bort mitt under inspelningen av Terry Gilliams nya film, The Imaginarium of Doctor Parnassus. Terry Gilliam sägs vara en otursförföljd regissör, och under tidigare inspelningar har det hänt lite allt möjligt som försvårat arbetet. Mer om det kan ni läsa här.

Sex veckor återstod av inspelningen när Heath Ledger dog och arbetet ligger nu på is. Man har utlöst standardkontraktets force majeure-klausul, vilket innebär bland annat att producenten tagit en paus. De har alltså gjort så för att det inte ska kosta en massa pengar att sitta och fundera på om inspelningarna ska fortsätta eller inte.
Det ryktas dock om att manuset ska skrivas om lite och att Johnny Depp ska avsluta Heath Ledgers jobb. Enligt uppgifter finns det en färdiginspelad scen där Heath Ledgers roll faller in i en spegel, vilket har öppnat för möjligheten att en annan skådespelare kommer ut på andra sidan spegeln och gör klart rollen.

Visst låter det lite konstigt. Jag hade sett fram emot den här filmen och ser alltid Terry Gilliams verk med förtjusning, men nu är frågan om de bör avsluta projektet eller inte.
Terry Gilliam har regisserat bland annat Monthy Pythons galna värld och De tolv apornas armé. Johnny Depp har redan spelat huvudrollen i en av hans filmer, Fear and Loathing in Las Vegas och även Heath Ledger har haft en stor roll i en av hans filmer, i Bröderna Grimm från 2005.

Kommentarer
Postat av: Calle

Du vet ingenting om hur det blir med uppföljaren till Batman Begins? Ledger spelar ju Jokern där, har för mig att det mesta eller hela filmen var inspelad.

2008-01-28 @ 17:56:00
URL: http://www.calleb.blogg.se
Postat av: laijna

Svar: taack så mycket, din är också fin! :D

2008-01-28 @ 18:50:56
URL: http://laijnloo.blogg.se
Postat av: laijna

svar: jag ahr gjort den själv :D jag trodde din var gjord av dej eller nått xD haha inte smart ...

2008-01-28 @ 20:01:56
URL: http://laijnloo.blogg.se
Postat av: laijna

om du försöker så kanske det funkar :D jag har försökt med lite hjälp från andra bloggar! :D testa:
designadinblogg.blogg.se eller fagerfjolla.blogg.se

kolla bland kategorierna och tryck på blogghjälp typ :D eller nått annat ! :D

2008-01-28 @ 20:04:50
URL: http://laijnloo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0