Manusstrejken börjar visa resultat.

Manusstrejken har nu pågått i 43(?) dagar, och från början var det lugnt. De flesta tv-serier kunde avslutas, filmerna hade premiär som vanligt. Men nu börjar konsekvenserna dock visa sig.

Det är en ny politisk thriller på G i Hollywood, State Of Play heter den och regisseras av Kevin Macdonald som ligger bakom superba Touching the Void och oscarsbelönade The Last King of Scotland (bästa manliga huvudroll, fövisso). I rollistan ser vi några sköna skådespelare; Edward Norton, Helen Mirren, Robin Wright Penn, och Brad Pitt. Eller vänta nu? Just ja, Brad Pitt har ju hoppat av det hela. På grund av manuset. Och eftersom det inte kan skrivas om, tänker herr Pitt inte vara med längre. Synd, med tanke på att han har visat en del talang på senare år i och med t ex Babel (eller ja, det kanske var den enda nu när jag tänker efter).

Istället för Brad Pitt planerar de nu att ta in Russel Crowe. Russel Crowe är inte riktigt min kopp te, om man säger så. Jag ser hellre att de tar in Johnny Depp i rollen, han funkar ju alltid. Hur som helst är de båda lediga och lösa för tillfället. Deras egna filmprojekt har nämligen blivit skjutna på framtiden på grund av - just det - de förbaskade manusen! Må Writer's Guild of America lösa detta snart, så vi får våra filmer och tv-serier tillbaka.

image5

Bild från Mynameisearlkress.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0