Bio ikväll igen.

image124

Det bästa med att blogga om film är att man har en ursäkt till att gå på bio - research! Synd att jag inte får betalt, då skulle jag gå oftare.

Kommentarer
Postat av: Helena

bio är mysigt :)

2008-02-27 @ 15:21:31
URL: http://apriilhimlen.blogg.se
Postat av: Nia

hejsan , trillade förbi och ville bara säja att detta antagligen är min nya favoritblogg! kommer trilla förbi här många gånger känner jag (och jag läser inte ens så många, några vänners and that's it)

anledningen är väl mest att jag själv är en extrem filmnörd, ändå inte så mycket som jag skulle vilja, på något väldigt fel sätt så har jag inte längre tid... vilket jag mår ganska dåligt över.
kanske lyckas du inspirera mej till att komma tillbaka på rätt spår, men annars så kan jag ju iaf gotta mej i dina texter, du verkar veta vad du pratar om... :)

CHEERS!

2008-02-28 @ 03:21:47
Postat av: Cineast

Nia: Tack!

2008-02-28 @ 10:08:56
URL: http://cineast.blogg.se/
Postat av: Jelena

Själv hatar jag bio. Mest för att jag bara går när någon tvingar mig (som i veckan... en Will Smith-film? Jag oroar mig redan!) eller när jag måste av någon annan anledning, det är mycket skönare att se film hemma. Då slipper man alla ohyfsade människor som pratar under filmen osv. med. Och så kan man köpa vettigt smågodis till.
Tyvärr tror många att bara för att man gillar film så gillar man även bio. Resultatet för min del är att jag ofta får biocheckar av folk, och då känner jag mig nästan tvingad att gå. Så två dagar innan datumet går ut... går jag och ser i princip vad som helst för att slippa kasta biljetterna. Kan vara därför jag är anti-bio iofs...? Man ser oerhört mycket skit om man har ett sådant destruktivt beteende kan jag tala om!

2008-03-03 @ 19:39:36
URL: http://styleiseternal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0