Bangade filmen igår kväll.

Var så här nära | | på att se Irréversible igår innan jag skulle sova, men jag tittade på ett avsnitt av Vänner istället. Ja, ni hör ju, jag var tydligen inte på Irréversible-humör. Den är så våldsam. Lite skillnad på den och Vänner.
Men nu är jag jäkligt sugen på att se den, bara för det. Undra om jag hinner ikväll, borde plugga mer än jag har gjort i veckan egentligen. Och så är det ju Ramsay's Kitchen Nightmares på tv ... Jäkligt amerikaniserat, förvisso. De brittiska avsnitten är bättre, men jag kan inte motstå Gordon Ramsay. Jag älskar honom, han är så elak.

Kommentarer
Postat av: Mi aka Strippan!

Nu ska damen få en liten lista av mig, på musik hon ska spana in, en del har du säkert hört innan iofs, men förhoppningsvis så hittar du nåt nytt som du gillar iaf :D
Allt är inte sånt jag tycker är bra visserligen, men allt är iaf okej :P haha

Indie: The Action Design, Ai Phoenix, Akron/family, Brandtson, The Coral, Editors, Eisley, Feist, Frightened Rabbit, Hell is for Heroes, Josh Rouse, Leigh Marble, Moving Units, The Pipettes, Rilo Kiley, Scouting For Girls, Stars, Taken By Trees, Tegan and Sara, The Thrills, Top Models..

Alternative: Jamie T, The Lost Patrol, Patrick Wolf, Scenes From A Movie..

Säger till när jag hittat mer som kanske skulle kunna passa damen :)

2008-03-06 @ 17:31:17
URL: http://porcelainheart.blogg.se/
Postat av: Mi

vafan, mitt nick ser ju fuckat ut xD det där va inte riktigt meningen :P haha

2008-03-06 @ 17:32:08
URL: http://porcelainheart.blogg.se/
Postat av: Mi

Nee, det var bara jag som ändrade det för att kommentera i en blogg som tillhör en internetbekants storebror, och för att förvirringen inte skulle bli total la jag till mitt yrke i nicket. Glömde bara att plocka bort det :P

2008-03-06 @ 20:36:17
URL: http://porcelainheart.blogg.se/
Postat av: robin

irreversible är en bra film. och skillnaden på den och vänner är...så långt ifrån varandra som någonsin går.
förövrigt är miyazaki en av dom få kvarvarande mästarna i min mening. (kan även rekommender aleksandr petrov's film 'the old man and the sea'.)

http://youtube.com/watch?v=v1EbNvHDxbA - dålig kvalitet, försök se den på nåt annat sätt, men du kan ju snabbt kolla igenom den, för att se om det är nåt intressant.
kan förövrigt tillägga att den kortfilmen är gjort på ett lite anorlunda sätt, petrov målade med vattenfärg på glas, därav att den är lite underligt animerad.
jag blev bara på så bra humör när jag råkade trycka in mig hit :)

2008-03-07 @ 01:34:40
URL: http://hemisphereproduction.blogg.se
Postat av: Karin

Gordon Ramsay is my homeboy!

2008-03-07 @ 10:22:33
URL: http://rockskadan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0