Världens skönaste karl fyller år och Cineast firar big time.

image135
Min pappa är jättebra, men fick jag välja så skulle jag vilja vara barn till Bruce Willis. Förlåt, pappa.

Världens bästa actionskådis fyller 53 idag. Kan ni tänka er det? 53. Han ser inte ut att vara en dag över, låt säga, 51. Jag talar förstås om Bruce Willis. Jag tänker inte skriva så jättemycket eftersom inlägget bara kommer fyllas av hyllningar och åter hyllningar, men här följer i alla fall ett helt och hållet onyanserat inlägg.

Som ni kanske har märkt så avgudar jag Bruce Willis. Bruce Willis är min idol, min Gud, Bruce Willis är The Man. Ingen är som han. Jajaja, jag vet att han är en genreskådis. Jag vet att han inte alltid, men ofta, spelar samma roll. Men det skiter jag i, han är universums bästa genreskådis, han spelar rollen om och om igen på världens bästa sätt. Om man skulle placera honom i ett fack (vilket man lätt kan göra) så skulle det vara facket för de coolaste ever.
Han är frän, han är trevlig, han är behärskad, han har en slug blick, han är familjefar, han är filmstjärna, han har ett vackert leende och han förgyller vilken film som helst. Jag har sett 20 av hans filmer och aldrig tyckt att han varit dålig. Han är så stabil så det finns inte. Om jag skulle nöja mig med att se filmer med en skådespelare för resten av livet så skulle jag förmodligen välja hans filmer. Kärlek till Bruce!
Nu ska jag ladda ner "happy birthday" och sjunga den och veta att han någonstans där borta i Hollywood känner inombords att ett litet fan i de svenska skogarna älskar honom.
Natti.

Bild från thecinemasource.com.

Kommentarer
Postat av: Mr . Pitt

bruce är nästan lika cool som Clintan :) har du hört talas om cigarett kastet som Clintan gjorde?

2008-03-20 @ 01:28:25
URL: http://mrpitts.blogg.se/
Postat av: Charlotta

Menar du resan till månen? För den var ju faktiskt lite söt:)

2008-03-20 @ 07:45:34
URL: http://whenimdancing.blogspot.com
Postat av: Batti

Det femte elementet är riktigt bra...
Men visst, han är faktiskt ofta bra på det han gör.
Undantag finns dock och det är The Whole Ten Yards; den är riktigt unken. The Whole Nine Yards var lite söt och rolig, men uppfäljaren.. WTF??!?!?

Glad påsk! :-)

2008-03-20 @ 08:21:48
URL: http://maximum-movies.blogspot.com
Postat av: Cineast

Mr. Pitt: Ja, jag har hört talas om det! Och jag har sökt med ljus och lykta efter bild- eller videobevis på internet, men inte hittat någonting. Det låter ju för bra för att vara sant.

2008-03-20 @ 11:18:33
URL: http://cineast.blogg.se/
Postat av: Adam

Vad det inte inför "Lemony snickets" som Jim Carrey kollade på alla Bruce's filmer, för att kunna spela så dåligt som möjligt efteråt?

Vad är cigarett-kastet?

2008-03-20 @ 16:25:40
URL: http://skjortan.blogg.se
Postat av: Robin

Word! Bruce äger!

2008-03-22 @ 16:40:44
URL: http://gardinkoma.blogg.se
Postat av: Cineast

Robin: Tack! Eller hur!

2008-03-23 @ 11:40:25
URL: http://cineast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0